خشکی تالاب گاوخونی برای سلامت مردم مضر است پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت بیست و ششمین سال تاسیس سازمان دانش‌آموزی درمانگاه جهادی شهید رئیسی به‌مناسبت اولین سالگرد شهادت شهدای خدمت، در مشهد راه‌اندازی خواهد شد مستمری حمایتی بهزیستی برای خانواده‌های صاحب فرزند چندقلو بازگشت ۷ هزار میلیارد تومان به بیت‌المال، طی یک پرونده فساد اقتصادی آب سد دوستی مشهد به «حجم مرده» رسید| تابستان کم‌آبی پیش رو داریم آخرین مهلت استفاده از اعتبار مرحله اول کالابرگ الکترونیکی چه زمانی است؟ شیوع اختلالات یادگیری در دانش‌آموزان ابتدایی پروانه جوانه‌خوار، تهدیدی علیه طبیعت زاگرس | عملیات مقابله با این پدیده آغاز شده است وعده رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره فوق‌العاده خاص و تسری ۹۰درصد فوق‌العاده خاص شاغلین به بازنشستگان پناه بردن بیش از ۳۰۰ گونه پرنده به خوزستان | ۱۳ گونه در معرض انقراض هستند رشد ۱۳۶ درصدی کشفیات پلیس امنیت اقتصادی در سال ۱۴۰۳ | انهدام ۴۳۳ باند و کشف ۲۹۰ همت کالای قاچاق زمان ارائه کارت ورود به جلسه امتحانات ترمیم نمره اعلام شد | در جلسات امتحان قطعی برق نداریم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به حدود ۴۰ درجه می‌رسد سیاست جدید سازمان محیط زیست برای کاهش آلودگی هوا چیست؟ چقدر به حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی اضافه می‌شود؟ امتحان نهایی فارسی یازدهم: چی میاد و چطور ۲۰ بگیریم؟ ۲ حکم جایگزین حبس به نیت امام رضا (ع) یکی از اساسی‌ترین برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش، رفاه فرهنگیان است نسخه طب ایرانی برای نجات از بیماری خاموش قرن! شیوع اختلال شنوایی در سنین پیش از مدرسه حدود ۱۰ در هزار نفر است پویش ۲۵درجه، تمرین مسئولیت‌پذیری اجتماعی است پخش گسترده گاز کلر در حوالی «بارسلون» اسپانیا | هشدار آتش‌نشانی به ساکنان وزیر راه: در کنار مسکن به فکر مدرسه‌سازی هم هستیم سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: تا چهار سال آینده، هیچ معلمی بدون مسکن نیست نحوه فعال‌کردن اینترنت رایگان زائران حج ۱۴۰۴ دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش (۱۴۰۴) منتشر خواهد شد زمان پرداخت حقوق، متناسب‌سازی ۱۴۰۴ و صدور احکام بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۶ استان، از امروز (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ثبت ۹۴ درصد تحقق برنامه واکسیناسیون دام در خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۳ چگونه می‌توان خستگی ناشی از «ام‌اس» را مدیریت کرد؟
سرخط خبرها

کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی از ۶۰ نفر در تهران | تعداد شاکیان همچنان در حال افزایش است

  • کد خبر: ۱۷۵۳۶۸
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۱
کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی از ۶۰ نفر در تهران | تعداد شاکیان همچنان در حال افزایش است
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: دست کم ۶۰ نفر از سوی اعضای این باند مورد کلاهبرداری واقع شده‌اند، در مجموع این باند ۲۰ میلیارد ریال از مردم کلاهبرداری کرده است که احتمال افزایش این مبلغ با توجه به افزایش شکات نیز وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ داوود معظمی گودرزی در حاشیه دستگیری این افراد با حضور در جمع خبرنگاران گفت: از مدتی قبل گزارش‌هایی مبنی بر کلاهبرداری تلفنی از شهروندان به پلیس فتای پایتخت مخابره شد که در همین راستا رسیدگی به موضوع در دستورکار ماموران پلیس فتای تهران بزرگ قرار گرفت و آنان بررسی‌های خود در این خصوص را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه اعضای این باند از طریق تماس تلفنی با مردم و معرفی خود تحت عناوین مختلف اقدام به کلاهبرداری از مردم و خالی کردن حساب بانکی آنان کرده بودند، گفت:‌متاسفانه علیرغم آنکه پلیس بار‌ها و بار‌ها نسبت کلاهبرداری‌های تلفنی هشدار داده است، اما همچنان برخی از مردم قربانی این افراد می‌شوند. مردم باید توجه داشته باشند که تحت هیچ شرایطی در تماس‌هایی که از آنان خواسته می‌شود تا کدی را در اختیارشان قرار دهد، چنین کاری را انجام ندهند و از ارائه هرگونه کد به تماس گیرندگان پرهیز کنند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به این پرونده گفت: ماموران پلیس فتا از طریق مهندسی معکوس و انجام اقدامات فنی و پلیسی موفق به شناسایی شماری از اعضای این باند شده و پس از هماهنگی با مقام قضایی این افراد را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند. با انجام بازجویی از این افراد مشخص شد که سرکرده این باند در زندان به سر می‌برد که با هماهنگی قضایی این فرد نیز از زندان به مقر انتظامی منتقل شده و به جرم خود اعتراف کرد.

معظمی گودرزی با بیان اینکه این باند دارای هشت عضو بود که اعضای آن دستگیر شدند، گفت: اعضای این باند در میان خود تقسیم کار کرده بودند، برخی اقدامات مربوط به پولشویی را انجام داده و برخی نیز اقدام به تماس با مردم کرده بودند. سرکرده باند نیز همانطور که گفتم در زندان بود.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ درباره اینکه اعضای این باند تاکنون به چند فقره سرقت اعتراف کرده‌اند، گفت: تحقیقات ما تا به این لحظه نشان می‌دهد که دست کم ۶۰ نفر از سوی اعضای این باند مورد کلاهبرداری واقع شده‌اند. اما با توجه به اینکه این تعداد بر اساس شکات به دست آمده، قطعا تعداد شاکیان بیشتر است و در همین راستا نیز تحقیقات ما ادامه دارد. در مجموع این باند ۲۰ میلیارد ریال از مردم کلاهبرداری کرده است که احتمال افزایش این مبلغ با توجه به افزایش شکات نیز وجود دارد.

وی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای امسال تا کنون پنج باند کلاهبرداری تلفنی در پایتخت شناسایی و دستگیر شده است، گفت: این افراد در تماس با شهروندان اقدام به درخواست اطلاعات فرد کرده و پس از جلب اعتماد نسبت به کلاهبرداری اقدام کرده بودند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->